Hypotheken

wij helpen u graag met uw

Hypotheekzaken

Is de laagste rente per definitie de beste hypotheek? Of zijn de laagste maandlasten een goede keuze? Wellicht voor uw huidige situatie wel. Maar over 5 of tien jaar? U gaat een hypotheek voor een langere periode aan dus is het zaak uw situatie ook voor een langere periode goed in kaart te brengen. Bovendien is het belangrijk dat uw adviseur u attendeert op mogelijke (vervelende) situaties in de toekomst. Vaak gebeurt dit niet en blijft een hypotheekadvies beperkt tot korte termijn denken. Wij helpen u de situatie gedurende de hele looptijd in kaart te brengen en controleren grondig het advies van uw adviseur.

Onze dienstverlening bestaat uit de volgende gebieden:

Hypotheekscan

Twijfelt u of u het juiste hypotheekadvies heeft gekregen? Wilt u een extra bevestiging dat uw hypotheekadvies ook echt goed is? Of is uw hypotheek afgewezen? Met de hypotheekscan checken we uw gekregen advies, zodat u zeker weet of u de juiste keuze hebt gemaakt.

Meer informatie

Hypotheekadvies

Heeft u een nieuwe financiering nodig? Of wilt u weten of uw huidige financiering nog optimaal is? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Meer informatie

Advies herstelplan

Bent u de dupe van verkeerd hypotheekadvies? Of is uw hypotheek toch niet wat het wezen moet? Wij zullen u helpen de gemaakte fouten te laten herstellen.

Meer informatie

Klachtenbegeleiding

Heeft u een klacht over een financieel dienstverlenende organisatie met betrekking tot het hypotheekadvies dat zij u gegeven hebben? Kies dan voor begeleiding van De Accrediteur.

Meer informatie