Hypotheekadvies

Onafhankelijk en Deskundig

Hypotheekadvies

Geen second opinion nodig van uw hypotheekadvies, maar wilt u graag uw huidige hypotheek tegen het licht aanhouden? Of heeft u een nieuwe financiering voor uw woning nodig? Daar kunnen wij u natuurlijk ook bij helpen. De Accrediteur werkt nauw samen met derden welke u kunnen helpen bij het verkrijgen van een juist hypotheekadvies. Wij zullen u dan kosteloos bijstaan zodat u de zekerheid heeft dat wij volledig achter het gegeven advies staan.

Goed hypotheekadvies hoeft niet duur te zijn
Niet elk advies kost evenveel tijd en goed advies hoeft niet automatisch duur te zijn. U kan zich voorstellen dat een hypotheek voor een starter minder tijd kost, dan die van een ondernemer. Kiest u voor advies op afstand of liever bij u thuis? Bent u handig met het digitaal aanleveren van documenten of heeft u juist wat meer hulp nodig bij het aanleveren van de benodigde stukken? De keuze is aan u.

Bemiddelingskosten
Volledig hypotheekadvies en bemiddeling kan via De Accrediteur al vanaf € 850,-.  Bij veel tussenpersonen zijn alleen de bemiddelingskosten al hoger. Ook als u elders al advies heeft gekregen, maar nog niets besloten heeft, dan kan het alsnog verstandig zijn om de bemiddeling via derden te doen. Uiteraard kunnen banken u ook van goed advies voorzien, alleen zullen zij een hypotheek adviseren uit eigen assortiment. Het voordeel is dat een onafhankelijk adviseur meerdere aanbieders met elkaar vergelijkt.

Heeft u alleen hypotheekadvies nodig? Dit kan vanaf €300,-. Voor de exacte prijs, neem vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat wij een goede inschatting kunnen maken van uw situatie.