Hypotheekscan

Ga voor zekerheid

met de hypotheekscan

Second opinion hypotheekadvies
Heeft u twijfel bij het hypotheekadvies dat u heeft ontvangen? Ga dan voor een second opinion met de hypotheekscan van De Accrediteur. Bij het afsluiten van een hypotheek maakt u meestal gebruik van een hypotheekadviseur. U zou er vanuit mogen gaan dat u volledig moet kunnen vertrouwen op het gekregen hypotheekadvies. Naast goed onderbouwde adviezen, zien wij helaas ook nog geregeld adviezen langskomen waarbij dit niet het geval is. Ook als u een goed gevoel heeft bij het hypotheekadvies, kunt u gebruik maken van de hypotheekscan, voor net dat beetje meer zekerheid.

Onafhankelijk controleur
Wij helpen u als onafhankelijk controleur. Wij voeren een second opinion uit en doen een kwaliteitscheck op het gegeven hypotheekadvies. Klopt het advies en sluit het daadwerkelijk aan bij uw wensen? De hypotheekscan kost u niets en is geheel vrijblijvend.  Goed is gewoon goed, daar houden we van. We zijn tenslotte liefhebbers van ons vak. U blij, wij blij. Mocht blijken dat u niet volledig of onjuist bent geadviseerd, dan nemen we samen met u door wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn via een hypotheekadvies herstelplan.

Hypotheekaanvraag afgewezen? Laat het controleren.
Heeft u een hypotheekaanvraag gedaan, maar kreeg u te horen dat het niet mogelijk was? Ook dan kunt u gebruik maken van de hypotheekscan. Door onze vakkennis en ons uitgebreide netwerk in de financiële wereld, kunnen wij veel voor u betekenen. Een NEE is niet per definitie een NEE. Wij hebben met groot regelmaat alsnog een Ja gekregen, ondanks dat men in eerder stadium te horen had gekregen dat een hypotheek niet mogelijk was. Volgens ons is er meer dan alleen cijfers en kijken wij graag naar de potentie. Onze kracht ligt o.a. in de explain.

Wat hebben wij van u nodig?
Voor het uitvoeren van een hypotheekscan hebben wij uw hypotheek adviesrapport nodig en de stukken die eraan ten grondslag lagen, zoals uw inkomens- en onderpandgegevens, uw pensioenoverzicht etc. Mocht u deze niet meer hebben of niet kunnen terugvinden? U kunt deze altijd kosteloos opvragen bij uw adviseur.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij exact kunnen aangeven wat wij in uw situatie van u nodig hebben om u verder te kunnen helpen.