Over ons

'Wie wij zijn?'

Maatwerkspecialisten met oog voor details


die hart hebben voor financiële zaken en staan voor een passend advies, rekening houdend met de wensen en de behoeften van de klant.

Voorheen was er

kans op belangenverstrengeling

Sinds enkele jaren zijn de kosten voor een adviesgesprek en het afsluiten van een hypotheek gescheiden. Dit is een goede zaak, aangezien er in het verleden nog weleens sprake was van belangenverstrengeling.

Weet u zeker

dat de juiste keuze is gemaakt?

Een oriëntatiegesprek is vaak gratis, maar zeer algemeen. Een goede analyse en persoonlijk advies kost veel tijd en dus ook geld. Logisch dat u dan zeker wilt zijn van uw zaak. Met een second opinion kunt u uw hypotheekadvies vergelijken en er zeker van zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Vanwege de prijs is dit voor velen een drempel waardoor het vergelijken van adviezen niet voor iedereen is weggelegd. Bij ons is dit vergelijk gratis.

Twijfelt u aan het ontvangen adviesrapport? Of wilt u graag de zekerheid dat het goed is? Neem dan contact met ons op, wij zullen voor u alles nog een keer doorlopen.

Wij kijken graag

over uw schouder mee

De Accrediteur is er voor iedereen die zekerheid wil bij het maken van financiële keuzes en voor degene die in het verleden niet juist geadviseerd zijn, zonder dat er direct een flinke rekening tegenover staat. Onze kracht zit hem in de analyse en het in kaart brengen van de problematiek.

Interesse in

een second opinion? Een totaaladvies of heeft u een andere vraag? De Accrediteur gaat voor u aan de slag. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.